Vi är Förento.

450+
Entreprenörer
15+
Kurser & Verktyg
200+
5-stjärniga REVIEWS
12+
Lärare & coacher

Om oss

Förento startade som en del av ett skolprojekt under våren 2018.

Med en vision för hur framtidens utbildning inom entreprenörskap kunde se ut, så startade ett gäng entreprenörer Förento som ett UF-företag som en del av sina studier.

Med stora visioner för hur världens alla idébärare skulle kunna ta sina idéer till verklighet så startades läromedlet Förento Skola, ett läromedel där Förentoteamet själva var slutanvändarna. Efter ett hundratal intervjuer med både entreprenörskapslärare och elever så lanserades första BETA-versionen av Förento hösten 2018.

Idag arbetar Förento med alla olika typer av entreprenörer, både de som startar sitt företag genom sina studier, men också de som startar genom en inkubator, en driva eget kurs, eller direkt hemifrån.

Vår vison och mission

Att använda sina lärdomar i praktiken

Det finns gott om kurser, videor och utbildningar som ger värde till idébärare som vill starta företag. En sak som dessa utbildningar tyvärr ofta har gemensamt är att de endast ger teoretiska lärdomar, som ofta riskerar att idén endast blir en skrivbordsprodukt. Genom Förento blir inte entreprenören bara uppmuntrad till att använda sina lärdomar i praktiken, utan får även verktygen till att kunna göra det.

Alla typer av entreprenörer

Vi vill hjälpa alla olika typer av entreprenörer, var i sig du vill starta en egen restaurang i din lokalort, ett innovativt techbolag eller produktion av egen glass. Detta gör vi genom att erbjuda vår plattform både direkt till entreprenörer, men också till landets olika driva eget utbildningar, inkubatorer och skolor.

Skapa ett starkare nätverk

Att starta sin verksamhet genom en inkubator eller driva eget utbildning ger en stor fördel över att starta sitt företag ensam hemifrån - tillgängligheten till andra entreprenörer med know-how och erfarenhet. Genom att använda Förento i ert coacharbete så kan ni öka samarbetet & kontakten mellan bolagen/entreprenörerna direkt genom plattformen.

Består ditt arbete av att coacha entreprenörer?

Boka ett kostnadsfritt möte, så tittar vi på vad vi på Förento kan göra för att effektivisera & underlätta era processer.

Kontakta oss